images

Transport Gratuit

La comenzi ce depasesc 350 lei
images

Preturi Reduse 

Promotii produse medicale
images

Suport Tehnic medical 24/7

Prin live chat sau telefon

incaltaminte-medicala

incaltaminte-medicala

Importanța unei perechi de incaltaminte medicala de o buna calitateDin moment ce picioarele afectează restul corpului, purtarea unor saboti de calitate este imperativă. Incaltamintea de îngrijire medicală ar trebui:

  • Ajutați la menținerea poziției corecte
  • Permiteți o gamă naturală de mișcare pentru picior
  • Preveniți posibila durere la nivelul gleznelor, soldurilor, genunchiului și spatelui
  • Preveniți accidentele și vătămările

Purtarea pantofilor de ingrijire medicala adecvata imbunatateste de asemenea, aspectele critice ale performantei unui post de asistent medical, cum ar fi viteza si rezistenta. Deoarece asistenta medicala este o profesie exigenta fizic, incaltamintea inadecvata poate avea un impact direct asupra calitatii ingrijirii pacientilor.

Calitatile generale ale pantofilor de ingrijire medicala ar trebui sa fie: durabil, cu calcare in partea de jos, ar trebui sa protejeze picioarele si ciorapii de fluide si scurgeri, sa fie usor de curatat si de mentinut, sa fie usoari si sa aibe sprijin la spate. 

Atunci când evaluează cerințele unice ale acestora, asistenții medicali trebuie să evalueze următoarele: Biomecanica lor personală (vezi "Biomecanica și Suportul arcului") ponderea lor, cât de des ar fi nevoie să cumpere pantofi noi. Pentru asistentele care lucrează o săptămână standard de 40 de ore, pantofii ar trebui înlocuiți de două ori pe an sau la fiecare 500 de kilometri de mers pe jos. Cu toate acestea, indivizii mai grei sau cei cu dureri cronice sau leziuni ar putea avea nevoie să-și schimbe pantofii mai des. 

Pantofii "controlul mișcării" sunt cei mai buni pentru asistentele medicale cu probleme de inaltime, în timp ce pantofii de "stabilitate" sunt cei mai buni pentru asistente medicale cu înălțime normală. Asistentele medicale cu cu inaltime peste medie, ar trebui să ia în considerare pantofii proiectați cu amortizare suplimentară. Pentru asistente medicale cu condiții cum ar fi picioarele plate, panglicile sau picioarele de diferite lungimi, pot fi folosite și orteziile specializate.

Trei tipuri de pantofi sunt deosebit de populare în domeniu. Pantofi tenis sau adidași. Combinația perfectă intre confort si practic.

Pantofii de tenis sunt stabili, au anti-alunecare și protejează complet picioarele. Asistentele care lucrează în ritmuri rapide, le consideră deosebit de utile.

Saboții, confortabili, ușor de apucat și durabili, protejează picioarele și îndeplinesc toate cerințele necesare pentru încălțămintea de îngrijire. 

Va invitam sa accesati magazinul nostru de incaltaminte medicala prin clik: AICI

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code